Vendéglátás

Magyaros és Nemzetközi konyha

/Vendéglátás
Vendéglátás2019-02-01T01:37:43+01:00

Saját vendéglátó egységünk több mint 10 éve működik a Jászai Mari téri hajóállomáson, és cégünknek közel 20 év tapasztalata van a hajós vendéglátásban. Rendelkezünk HACCP minőségbiztosítási rendszerrel és konyhánkat ennek megfelelően működtetjük. Termelőegységünk hideg- és melegkonyhából áll. Vendéglátásunk fő irányvonala a magyaros ételek felvonultatása, de legyen szó a magyar konyha hagyományos remekeiről vagy a különböző nemzetek specifikus fogásairól, minden rendezvényre megtaláljuk a legmegfelelőbb menü összeállítást. Partnereink többféle menü ajánlatból választhatnak, amelyet mindig személyre szabottan állítunk össze, és külön tekintettel vagyunk a különböző étkezési kultúrák szokásaira illetve a különféle étel allergiában szenvedőkre is. Vendéglátásunk minden esetben előre megrendelt szolgáltatás, mivel hajóinkon csak melegítő konyha található, ételkészítés nem folyik a helyszínen. Cégünk fenntartja a saját catering használatának kizárólagos jogát.