Rendezvények2020-09-02T21:07:36+02:00

Rendezvények

 

Esküvő

A nagy napra készülve központi kérdés a tökéletes helyszín. Hajóinkon nem csak az elegáns környezet és a jó ételek garantáltak, hanem az az élmény is, amit az éjszakai város látványa nyújt a Duna vizéről. Saját konyhánkról pedig sokszínű menükkel tudjuk kiszolgálni a vendégsereget.

legény/lánybúcsú

Sokan szeretnék felejthetetlenné tenni a házasság előtti utolsó estét és szívesen ünnepelnének olyan helyen, ami aztán emlékezetes marad. A Duna vizén hajózva az élmény garantált, lehet szó beszélgetős estéről vagy zenés, táncolós összejövetelről. Italkínálatunk pedig biztosan kielégíti a vendégek igényeit.

Konferencia

Konferencia helyszínként választani bármelyik hajónkat, remek döntés. Az asztalok elrendezése igény szerint alakítható és ha szükséges, hangosítás és egyéb technikai eszközök is rendelkezésre állnak. Bekészítés ajánlatunk változatos és alkalomhoz igazítható. Nyugodt körülmények között lefolytatott konferencia szüneteiben pedig a a Dunaparti látkép segít felfrissülni.

Álló vagy ültetett fogadás

Legyen szó kötetlen állófogadásról vagy ültetettről, nálunk lehetőség van az alkalomhoz illő ételek és italok kiválasztására. Konyhánkban ízletes és a szemnek is izgalmas ételekkel készülünk minden alkalommal. Az időjárás szerint hűthető vagy fűthető hajóinkon bármelyik évszakban kényelmesen bonyolíthatják le a céges rendezvényeket.

Koncert és fellépés

Számos fellépő fordult már meg hajóinkon, szórakoztató műsort biztosítva vendégeinknek. Rutinosan kezeljük a hasonló események szervezését és lebonyolítását. Elsődleges számunkra, hogy a vendégek és a fellépők is jól érezzék magukat nálunk. Emellett pedig étel- és italkínálatunk is változatos, illetve az eseményhez igazítható.

Családi esemény

Sok jeles ünnep van egy család életében, ilyen például egy születésnap vagy évforduló. Amikor összejön a család és a barátok nehéz találni egy olyan helyszínt, ahol zárt körben ünnepelhetnek. Hajóinkon zavartalanul töltheti a család együtt az időt, technikai eszközeinknek köszönhetően az egész hajón szólhat zene és vendégfellépőnek is teret tudunk biztosítani. Emellett pedig remek ételeket és italokat szolgálunk fel, melyeket különféle menü ajánlatainkból tudnak kiválasztani.

Hasznos információk

Mire érdemes odafigyelni.

Rendezvény típusa

A rendezvény típusának meghatározása elsősorban az előkészületi munkák miatt fontos. Míg egy laza városnézés nem igényel különösebb előkészülést egy esküvőnél már a díszítésre szánt idővel is számolnunk kell. 

Időpont

Mivel a hajóinkon folyamatosan folynak rendezvények, így kiemelten fontosak az időpontok. A tervezett indulás és érkezés precíz tervezést igényel, hiszen sokszor megesik, hogy egy adott program után máris egy másik rendezvény vendégei érkeznek a hajóra. Érdemes tehát alaposan átgondolni, mikor tudnak érkezni a vendégek illetve bennük is tudatosítani, hogy a hajó el fog indulni, így nem érdemes lekésni.

Étel-ital

Cégünk saját konyhával és remek szakemberekkel dolgozik, így kivételesen változatos és finom ételekből állítottuk össze menü ajánlatainkat.  A rendezvény típusától függően az alábbi opciókra tudunk menüsorokat kínálni:

  • Álló fogadás – Finger food
  • Konferencia – Kanapé szendvicsek
  • Kötetlenebb esemény – Hideg tálas svédasztal
  • Elegánsabb esemény – Meleg ételes svédasztal
  • Protokoll esemény – Tányér szervíz
Programok

Előfordul, hogy bizonyos eseményeken extra programokat szeretnének, például egy vendég fellépőt. Ebben az esetben is érdemes átgondolni, milyen extra előkészület vagy felszerelés szükséges.

  • Hangosítás
  • Fénytechnika
  • Szabad terület a fellépőnek
  • Mikrofon