Flotta2020-09-03T08:36:26+02:00

Sirona

Sirona

Sirona

Sirona

Sirona

Vendégszám

Rendezvényre ajánlott 200Fő (130+70)

Maximális létszám 250fő

Kialakítás

Két alsó szint zárt

Felső szint nyitott, panorámás

1980-ban épült Németországban, majd a 2000-es évek elején teljesen átalakították és felújították, hogy tökéletesen alkalmas legyen rendezvények lebonyolítására. Az egykoron kabinos személyhajó ma, egy zárt alsó, egy körbejárható középső, valamint egy nyitott felső terasszal rendelkezik. Az alsó fedélzeten a világos színek dominálnak. Bambusz parkettával burkolt, hangulatos világítástechnikával felszerelt, központi hűtés-fűtés rendszerrel rendelkezik. A középső fedélzeten a burkolat sötétebb, a terem panoráma ablakokkal van ellátva, melyeken keresztül Vendégeik akár egy pohár ital mellett, akár vacsora közben gyönyörködhetnek Budapest látványosságaiban. Ez a terem is központi hűtés-fűtés rendszerrel rendelkezik. A felső fedélzet nyitott, itt kényelmes székeken foglalhatnak helyet a vendégek és élvezhetik a panoráma mellett a kellemes dunai levegőt.

A hajó mind három fedélzetén jó minőségű hangosítás és központi CD-lejátszó található, így a vendégek tökéletes minőségben élvezhetik az idegenvezetést vagy a háttérzenét.

Teljes hossza: 43,5 méter.

Sailor

Sailor

Sailor

Sailor

Sailor

Vendégszám

Rendezvényre ajánlott: 100 fő

Maximális létszám: 150fő

Kialakítás

Alsó szint zárt

Felső szint nyitott, panorámás

A hajó 1988-ban épült, 2009-ben teljes felújításon esett át. Belső burkolata sötét színű Royal tölgy, padlózata bordó színű padlószőnyeg. A vendégtérben lévő óarany és barna kárpitozott tölgyfa bútorzatnál foglalhatnak helyet vendégeik. A belső tér fa burkolata, és a modern design elemek összhatásában eleganciát és emelkedettséget sugároznak. Vendégeik kényelmét a felszerelt bár, légkondicionált vagy fűthető utastér és az egész hajón kihangosítható idegenvezetés valamint háttérzene szolgálja. A felső, nyitott fedélzetről pedig élvezhetik az örök élményt adó látnivalókat.

Teljes hossza: 38,2 méter.

Aquincum

Aquincum

Aquincum

Aquincum

Aquincum

Vendégszám

Rendezvényre ajánlott 150fő (100+50)

Maximlás létszám 150fő

Kialakítás

Alsó szint zárt

Felső szint nyitott, panorámás

1985-ben épült, 2005-ben teljes átépítésen esett át. Belső burkolata világos színű juhar, padlózata pedig kék színű padlószőnyeggel lett burkolva. Az utastérben érvényesülő színhatás a kék, bútorzata modern, elegáns. Vendégeik a fűthető felsőfedélzet panorámaablakain keresztül csodálhatják meg városunk Duna-parti látványosságait. Hajónk légkondicionálóval, jó minőségű – teljes fedélzeten hallható – hangosítással és CD-lejátszóval rendelkezik.

Teljes hossza: 38 méter.

Ister

Ister

Ister

Ister

Ister

Vendégszám

Rendezvényre ajánlott 100fő 

Maximláis létszám 150fő

Kialakítás

Alsó szint zárt

Felső szint nyitott, panorámás

1980-ban épült, 2002-ben teljes átépítésen esett át. Belső burkolata sötét színű antik tölgy, padlózata zöld színű padlószőnyeggel lett burkolva. Az utastérben érvényesülő színhatás a zöld, bútorzata a régmúlt angol klubokra jellemző. Vendégeik a felsőfedélzeten is helyet foglalhatnak, miközben fényképezőgépeikkel megörökítik Budapest látványosságait. A zárt alsó részen pedig lehetőség van az ebéd vagy vacsora elfogyasztására. Hajónk légkondicionálóval, fűtéssel, jó minőségű – teljes fedélzeten hallható – hangosítással és CD-lejátszóval rendelkezik.