Introduction

Introduction
Introduction2019-02-01T01:55:18+01:00

Dear Partners

Tájékoztatásul közöljük, hogy az alsó rakpart átépítése elkészült, a kikötőhelyeink és parkolóink zavartalanul üzemelnek, megközelíthetőek.

A Sailor Kft. amely az egyik alapító tagja a Személyhajósok Szövetségének,1996-ban alakult.

Fő profilunk a rendezvényszervezés és a vízi személyszállítás.

Flottánk jelenleg 4 bérelhető rendezvényhajóból áll: három „Moszkva” típusú hajóból, Sailor, Ister, Aquincum és a 2012-ben felújított három fedélzetes Sironából

Rendezvényhajóink a Duna teljes magyarországi szakaszán közlekedhetnek, így bérelhetők a Komáromtól Mohácsig terjedő szakasz bármely útvonalára.

Moving in a wide range of events

  • Tourist programs

  • Corporate events

  • Protocoll events

  • Product launches

  • Wine and brandy tasting

  • Weddings

  • Birthdays

and Other events even film making etc..

A hajók bérlésére a nap 24 órájában lehetőség van. Ennek megfelelően, napszaktól függően vagy a napsütötte Duna-part látványában vagy a kivilágított Budapest csodás fényeiben gyönyörködhetnek vendégeink, akár egy ízletes ebéd vagy egy gyertyafényes vacsora elfogyasztása közben.

A rendezvényhajókat partnereink egész évben igénybe vehetik, mivel mindegyik fűthető ill. hűthető. Az alsó vendégtér panoráma ablakokkal zárt, így nem kell tartani az időjárás viszontagságaitól, viszont fantasztikus kilátást biztosítanak a város nevezetességeire.

A vendéglátást a több mint 10 éve működő saját konyhánk szolgálja ki, ahol kiváló szakácsaink az egyszerűbb fogásoktól kezdve az Ön legkülönlegesebb igényeinek megfelelő menüsorokat is a legnagyobb odafigyeléssel készítik el, így az ÖN rendezvényén egy újabb gasztronómiai élménnyel is gazdagodhat minden résztvevő.

Hajóinkon az üzletvezető gondoskodik arról, hogy a vendégek a lehető legjobb kiszolgálást kapják. Munkatársaink a hajóra lépéstől a távozás pillanatáig figyelemmel kísérik őket és igényeiket. Munkatársaink számára kiemelten fontos, hogy minden nálunk töltött pillanat egyedi és megismételhetetlen legyen. Célunk, hogy aki akár csak egyszer is a mi hajónkat választja, soha ne feledje és mindig vissza akarjon térni hozzánk.

Reméljük, hamarosan Üzleti Partnereink soraiban köszönthetjük ÖNT is, és visszatérő Vendégként üdvözölhetjük rendezvényhajóink fedélzetén.

For the latest news and information, visit our Official Facebook page

fb.com/sailorkft
fb.com/sailorkft