Hajós esküvő

Az esküvő élete egyik legfontosabb pillanata. Amennyiben ezt a jeles eseményt hajón rendezi, még különlegesebbé teheti a felejthetetlen pillanatot.

Bérelhető rendezvényhajók és sétahajók Budapesten

A Sailor Kft. amely az egyik alapító tagja a Személyhajósok Szövetségének,1996-ban alakult.

Fő profilunk a rendezvényszervezés és a vízi személyszállítás.

Flottája jelenleg 4 bérelhető rendezvényhajóból áll. Három „Moszkva” típusú hajóból: Sailor, Ister, Aquincum és a 2012-ben felújított 3 fedélzetes Sironából.

Cégünk 1996 és 2011 között üzemeltette a Boráros tér - Pünkösdfürdő között közlekedő menetrendszerinti vonaljáratot.

Rendezvényhajóink a Duna teljes magyarországi szakaszán közlekedhetnek,bérelhetők Komáromtól Mohácsig.
Az események széles skáláján mozgunk:
 - Városnézés,
 - Céges rendezvények,
 - Termékbemutatók, konferenciák,
 - Bor- és pálinkakóstoló
 - Esküvők,
 - Születésnapok
és más,igény szerinti rendezvények szervezését vállaljuk.

Sétahajó bérlésére a nap 24 órájában van lehetőség. Ennek megfelelően vagy a napsütötte Duna part látványában vagy a kivilágított Budapest fényeiben gyönyörködhetnek vendégeink, egy gyertyafényes vacsora és városnézés keretében.

A rendezvényhajókat partnereink egész évben igénybe vehetik, mivel mind fűthetőek ill. hűthetőek, alsó vendégterük panoráma ablakokkal zárt, így nem kell tartani az időjárás viszontagságaitól.

Vendéglátásunkat a több mint 10 éve működő saját konyhánk szolgálja ki, ahol kiváló szakácsaink a legegyszerűbb fogásoktól kezdve az Ön legkülönlegesebb igényeit is a legnagyobb odafigyeléssel készítik el, hogy rendezvényén egy újabb gasztronómiai élménnyel gazdagodhasson minden résztvevő.

Minden hajónkon az üzletvezető gondoskodik arról, hogy a résztvevők a lehető legjobb kiszolgálást kapják. Munkatársaink a hajóra lépéstől a távozás pillanatáig figyelemmel kísérik a vendégeket. Minden munkatársunk számára kiemelten fontos, hogy minden nálunk töltött pillanat egyedi és meg nem ismételhető legyen. Célunk, hogy aki akár csak egyszer is a mi hajónkat választja, soha életében ne feledje és mindig vissza akarjon térni hozzánk.


Báziskikötőhelyünk: Budapest XIII. ker., Jászai Mari tér, Paulaner kikötő 6. és 7. kikötőhely


Reméljük, hamarosan Üzleti Partnereink soraiban köszönthetjük ÖNT is, és visszatérő Vendégként üdvözölhetjük bérelhető sétahajóink fedélzetén.

Hivatalos Facebook oldal:

http://www.facebook.com/sailorkft